Vanavond was het info-avond voor toekomstige moeders in het ziekenhuis waar ik normaal gezien over een kleine twee maand geboren ga worden. Met twintig waren we. Of dertig, als de kindjes meetellen. 10 toekomstige ouderparen, die allemaal in september een kindje op de wereld gaan zetten. 10 bolle buiken.

Eerst hebben mama en papa anderhalf uur uitleg gekregen over wat er in mijn valies moet zitten, wanneer ze moeten afkomen, wanneer ze niet moeten afkomen, wat er allemaal gaat gebeuren (ik zal bv. geboren worden), op welke manieren het kan gebeuren, hoeveel champagneflessen we in onze kamerfrigo krijgen als we strategisch stapelen, …
Allemaal nuttige info dus!

Na anderhalf uur was het tijd voor een rondleiding. Eerst in het verloskwartier (alhoewel dat verlossen langer dan een kwartier zal duren), daarna bij de neonananalologie – blublublu. Daar was een schattig klein prematuurtje, alles ging er goed mee!

En tot slot mijn eerste verblijfsadres (na de buik, natuurlijk): de kraamafdeling. Daar hebben mama en papa een zak gekregen met allemaal nuttige productjeus van de sponsors. Joepie, mijn eerste etenspotje is binnen!

Mama en papa vonden het een heel interessante avond, maar het was voor mama wel een vermoeiende avond. Moe, maar tevreden, heet dat dan!

Stamp!

2 reacties op “Bolle-buiken-avond”

 1. super4004 schreef:

  maar warm dat het er was !

  hoe ik op je blog terecht gekomen ben (webpalet) weet ik niet goed meer, kwam het nu door artur, editie dendermonde of omdat ik een tutorial zocht, ik weet het niet meer. vond je photoshop stuff wel vree interessant.
  lees ik plots dat jij een aanstormende papa bent. ik ook.
  lees ik dat mama in st blasius zal bevallen. De Madame ook.
  lees ik dat jullie op 1 aug naar die info avond geweest zijn. wij ook ! dus wij zaten daar toevallig bij elkaar in die zaal.
  of misschien niet, want ik verneem net van De Madame dat er 2 groepen waren.
  onze kleine is uitgerekent voor 18 september. kan dus zijn dat ik u nog tegenkom bij materniteit 🙂
  bon sjans gewenst !

 2. Karel schreef:

  Hehe, grappig.

  Wij zijn ’s avonds om 20h gegaan. Wist ook niet dat er meerdere groepen waren, maar mijn madam weet mij dat hier net te zeggen.

  En ja: warm, heet, tropisch!

  Succes nog met de laatste weken!

Laat een reactie achter