Ik heb jullie al verteld dat ik vorige week langsgeweest ben bij de dokter, maar ik had jullie nog geen statistiekjes meegegeven. Ik woog vorige week 5,888 kilo, en was 59 centimeter lang. Dus ondertussen moet ik stilaanaan de 6 kilo en de 60 centimeter zitten. Flink hé!

En ondertussen leer ik vanalles bij. Ik leer grijpen, rondkijken, spelen, en slapen. Jaja, slapen! Van al die nieuwe indrukken en inspanningen word ik bijzonder moe, en dat tot grote vreugde van mama en papa, want tegenwoordig slaap ik ’s nachts door. Als papa me om 23h mijn laatste fles geeft, en me een uurtje later in bed legt, hou ik dat vol tot ik ’s ochtends om 7 uur een nieuwe fles wil. Allee ja. De uitzondering bevestigt de regel natuurlijk.

Maar kijk, ik heb de laatste tijd al vanalles geleerd. Ik heb ontdekt dat ik met mijn stembanden meer kan dan alleen maar krijsen – ik kan ook leuke vreugdekreetjes uitstoten waar papa en mama helemaal van smelten.

Happy Baby

Ik doe dat vooral als ik op mijn verzorgingskussen lig. Da’s mijn favoriete plek! Ik vind dat daar echt fijn! En mama en papa zitten dikwijls met mij te spelen, dan.

Spelen met papa

Maar ook in mijn eentje kan ik me al goed bezighouden. Mijn park hangt vol met leuke speeltjes! En die kan ik tegenwoordig al stevig en vastberaden vastgrijpen!

Kobe grijpgraag

En ik ben ook al aan het oefenen voor mijn eigen luchtmuziekgroep. Ik ben van alle markten thuis!

Luchtgitaar:
Kobe speelt luchtgitaar

Luchtklaroen:
Kobe speelt luchtblokfluit

Luchtmicro (de schlager-versie):
Kobe zingt

En tenslotte de hardrock-versie van mijn luchtmicro:
Kobe zingt in een hardrockgroepje

Om in een hardrockgroepje te spelen moet ik goed kunnen headbangen, met mijn hoofd heen en weer schudden. En of ik dat al kan! Schud-schud-schud!

Mama en papa leggen me ook dikwijls eens op mijn buik, dan kan ik goed oefenen in pompen en mijn hoofdje opheffen.

Kijker Flink hoofdje optillen

Voila! Zo zijn jullie weer helemaal mee met mijn spannende belevenissen en mijn nieuwe ontdekkingen!

Laat een reactie achter