Vorige zondag heb ik voor het eerst de oversteek naar het verre Ieper, waar papa’s familie woont, gemaakt. Jaja, de autoreisjes beginnen te komen, en ze bevallen me heel goed! Alles beweegt dan zo lekker snel rondom mij. Fijn is dat.

In Ieper zijn we op bezoek geweest bij mijn nonkel (mijn peter!) en mijn tante, en hun drie kindjes. Mijn neefjes en nichtje zijn dat. En dat leverde deze familiefoto op:

Vier Titeca's op een rij

Van links naar rechts: papa’s petekind Joeri, Pieter en Charlotte. En in het midden ikzelf natuurlijk, heerlijk slapend omdat ik in goede handen ben.

Een nieuwe generatie Titeca’s staat klaar om de wereld te veroveren!

1 reactie op “Het geslacht Titeca”

  1. griet, claudine en elina schreef:

    hoi kobe en co,

    nu onze tante elina naar dromenland vertrokken is, even tijd genomen om je uitgebreid te bewonderen. prachtig jongeman hoe snel je groeit en bloeit !! het doet wat denken aan de eerste weken bij ons thuis en ook weer niet want je bent duidelijk helemaal je eigenste zelf met eigen voorkeuren/willetjes en grilletjes. een traan en een lach maar vooral dat laatste blijft hangen nu je de kunst te pakken hebt. en jawel, je bent aardig knap met zo’n lachende snoet ! wist je trouwens dat je dezelfde speelmat hebt als elina ? zij geniet er nog altijd van : we duimen dat je er even veel plezier mee hebt.

    lieve knuffel aan die schatten van ouders van je.

Laat een reactie achter