Veel mensen komen nu pas voor de eerste keer terecht op deze website, omdat ze het adres op het geboortekaartje gevonden hebben. Aan al die nieuwe bezoekers (162 mensen vandaag!): van harte welkom.

Voor hen kunnen een aantal zaken op deze site misschien onduidelijk zijn als je niet weet dat dit de verderzetting is van Biebelweb, de website die ik reeds tijdens de zwangerschap onderhield. Op Biebelweb konden de vrienden negen maanden lang de belevenissen van mama, papa, en ikke – codenaam ‘Biebel’ – in de buik van mama, volgen.

Het archief van die negen maanden vind je op mijn blog.

Om de tijd te verdrijven heb ik tijdens de zwangerschap twee polls georganiseerd: wat zal mijn geslacht zijn, en wanneer zal ik geboren worden.

En kijk, nu al die info bekend is, is het tijd voor de eindafrekening: wat het geslacht betreft is het lang een nek-aan-nek-race geweest tussen jongens en meisjes, en de meisjes hebben lange tijd voorop gelegen, maar uiteindelijk hebben de jongens de race gewonnen met 4,62% voorsprong op de meisjes – een correcte uitslag dus.

In de voorziene-datum-poll waren de meningen verdeeld, en dachten evenveel mensen dat ik iets te vroeg ging zijn als dat er mensen dachten dat ik iets te laat ging zijn. De laatste groep had gelijk, al zat ik héél dicht bij mijn uitgerekende datum (uitgerekend voor 21 september, geboren op 22 september). Laat je niet misleiden door de 43,33% die de poll nu aangeeft – de cijfers zijn wat verwrongen nadat de laatste week nog heel wat mensen zijn gaan stemmen, toen duidelijk werd dat ik niet echt te vroeg ging komen.

Zo. Dat was effe lekker zinloos, maar wel fun.

Binnenkort… een nieuwe, al even zinloze poll!!

Laat een reactie achter