Dag iedereen!

We zijn net terug van de dokter, die mama nog eens aan een volledige controle onderworpen heeft. En alles loopt picobello, maar jaag jullie niet op, mijn komst is nog niet voor direct, alles nog steeds status quo.

Maar ondertussen blijk ik dus maar groeien en groeien eh. De dokter was gepast onder de indruk van mama’s buik: met het meetlint van boven naar beneden 39 centimeter! En 36 schijnt normaal te zijn.

De metingen op de echo’s zeggen dan weer dat ik flink op weg ben naar de 4 kilo. Dikkie dik! 🙂

Maar het blijft dus afwachten. Ik ben niet gepresseerd, en mama en papa hebben zich (nu al!) naar mijn grillen te schikken. Neh.

Hoe loopt het ondertussen op de poll? De 2 stemmen die denken dat ik veel te vroeg ga zijn, krijgen stilaan hun ongelijk. En niemand gelooft dat ik veel te laat zal zijn. Voor de rest zijn de meningen verdeeld, maar sinds vandaag zijn er nét iets meer mensen die denken dat ik een tikkeltje te laat zal zijn, dan dat ik te vroeg zal komen.

Afwachten, net als voor het geslacht. Daar hebben de jongens sinds een paar weken een voorsprong opgebouwd, maar die wordt nu stilletjesaan weer ingelopen door de meisjes. En zo blijft alles even spannend!

Voila, tot zover de schrijfselen van uw deugniet. Tot binnenkort!

1 reactie op “Zwaargewicht”

  1. lotte schreef:

    zwaargewicht of niet…
    we kijken uit naar je!

Laat een reactie achter