Wat vliegt de tijd tegenwoordig! Sinds ik kan kruipen en flink stap aan het handje, heb ik zoveel te ontdekken, zoveel te doen! Goh, ik kom er bijna niet meer toe om op mijn blogje te schrijven, zoveel valt er te beleven. En foto’s, die hebben jullie ook nog te goed! Ze komen er aan…

Ondertussen krijgen jullie van mij een verslagje van het afgelopen weekend. Want ik heb me zaterdag namelijk superkostelijk geamuseerd! En ik moet dat van de daken schreeuwen!

Ik wist al dat het fijn was om het huis van mama en papa te verkennen, om naar alle hoekjes en kantjes en verboden voorwerpen op zoek te gaan. Ik wist ook al dat het fijn was om te spelen met andere kindjes, want ik ben dagelijks omringd door fijne vriendjes bij mijn lieve onthaalmama.

Maar vorige zaterdag heb ik ontdekt wat het is om te spelen met andere kindjes in een grote tuin! Mama en papa waren uitgenodigd op een Barbiekjoe. Ze zaten er een beetje mee in dat ik niet had geslapen in de auto er naar toe, en dat ik dus heel moe ging zijn.

Maar neen hoor! Jongens toch, ik heb me daar te pletter geamuseerd! Een grote tuin! Goed weer! En heel veel leuke kindjes, allemaal net iets ouder dan ik. Die kindjes liepen daar rond en speelden daar in de aarde, dus Kobeke meedoen! Hop mama, papa! Kobeke lopen! Mama papa handjes vasthouden! Cross cross van de ene uithoek naar de andere!

Waaaah zeg! Uren non-stop heb ik me uitgeleefd en me geamuseerd. En achteraf ben ik in de auto natuurlijk als een blok in slaap gevallen, om hééérlijk te dromen.

Ik kan al niet wachten tot de volgende keer dat ik met vriendjes mag spelen. Mama en papa hebben me ingefluisterd dat er dit weekend ook weer wat kindjes langskomen. Hopen op goed weer!

En een goede gezondheid natuurlijk. Ik heb deze week een klein beetje koorts gehad, waarschijnlijk van de warmte en van mijn tandjes die volop aan het doorbreken zijn. Maar er is meer nodig om Kobe van zijn spelen af te houden hoor! Ha!

Laat een reactie achter