Het is een week van nieuwe dingen voor mij.

Allereerst het grote nieuws: ik kruip!!

Er is nog geen fotografisch materiaal van (maar papa kennende komt dat zeker), maar ik beweeg mij nu officieel voort op knieën en handen.

Ik ben al een hele tijd mobiel. Al vele weken beheers ik de kunst van het mij plat op de buik leggen, en mij zo met mijn handen in de juiste richting af te duwen. Dat ging dikwijls achterwaarts, maar hey, ik bewoog tenminste!

Ondertussen was ik ook ijverig aan het oefenen op staan en stappen. Ik vind het al een hele tijd heerlijk om rechtop te staan terwijl ik de vingers van mama of papa vasthou, en de laatste tijd begon ik daarbij kleine stapjes te zetten.

Mama en papa begonnen te vrezen dat ik het kruipen zou overslaan en direct naar stappen zou gaan. Tot vorig weekend, toen ik op het grote bed van papa en mama zat, en plots besloot mij op mijn knieën te zetten en met mijn handjes pasjes te maken. Kruipen dus, zoals dat heet.

Ondertussen ben ik er al redelijk goed mee weg. Het is nog niet dat ik op drie seconden de living doorcross, maar papa is toch al ijverig bezig met het installeren van een traphekje. Boeee!

Andere nieuwigheid van de week: winkelen met papa. Vandaag is het papa’s vrije dag, en ik mocht met hem mee naar de supermarkt, waar hij mij in een winkelkarretje gezet heeft. Waaaah! Plezant dat dat was! Rondkijken! Papa zien! Grijpen naar dingen! En af en toe kreeg ik zelfs iets om mee te spelen: een doosje rozijntjes, of een knisperende zak Chocotoffs. Toff!

Een laatste nieuwigheidje voor deze week: sinds vandaag vind ik het bijzonder leuk om op mijn verzorgingskussen te beginnen knagen op mijn grote teen. Plezant!

He! Ge moet niet zo lachen! Doe het mij maar eens na! 🙂

2 reacties op “Kruipen en winkelen”

  1. yab schreef:

    Foto’s, foto’s. Filmpjes willen we zien!

  2. Blogfannie schreef:

    ja

Laat een reactie achter