Lore, dag 2

Onze kleine meid is ondertussen meer dan 24 uur oud. 24 uur waarin we de tijd hebben gekregen om onze dochter wat te leren kennen, al houdt ze nog heel veel geheimpjes verborgen voor ons natuurlijk.

Onze Lore lijkt als twee druppels water op onze Kobe toen hij klein was, maar onze meid heeft toch heel wat eigen trekjes. Zo is het bijvoorbeeld tot nu toe een slapertje tot en met. Waar onze Kobe van het begin énorm alert was en de hele tijd rondkeek, slaapt onze kleine meid de hele tijd, behalve als ze omgekleed wordt, want dan heeft ze koud. Ze heeft het snel koud. Of liever: ze heeft het graag héél warm.

Alles gaat goed met onze Lore. Ze moet nog wat leren drinken, maar daar is nog tijd voor.

Flesje drinken

En dan was er natuurlijk een heel belangrijk moment vandaag: de confrontatie met grote broer. We zijn onze Kobe al maanden aan het wijsmaken dat er een kindje in mama’s dikke buik zat, en de laatste weken zeiden we dat dat kindje er bijna ging uitkomen en dat ze dan bij ons ging komen wonen en dat dat zijn zusje ging zijn. Leuk natuurlijk, maar veel begrip moet je van een kind van 2 jaar niet verwachten natuurlijk, dus was het afwachten tot vandaag om te zien wat het ging geven.

Hij ging maar wat graag zijn mama bezoeken in het ziekenhuis, en we waren eigenlijk heel blij om te zien dat hij zijn zusje enthousiast begroette, en bij het weggaan vrolijk “Dada Looje!” riep. Afwachten nu wat de thuiskomst gaat geven.

In ieder geval: hij voelde zich helemaal thuis in de ziekenhuiskamer. Hij had al direct de champagne gevonden!

Grote broer op bezoek Grote broer op bezoek

Op naar dag 3!

De komende dagen mag je op deze blog in ieder geval nog fotovergelijkingen tussen Lore en Kobe verwachten, en natuurlijk de resultaten van de wedstrijd!

Tot gauw!

Laat een reactie achter