Kijk eens wie er hier vredig naast mij ligt te slapen?

Lore aan de baxter

Jammer genoeg is dit geen vredig tafereeltje van het thuisfront, maar wel een foto van Lore in een ziekenhuisbedje, met een baxter aan haar hand.

Geen zorgen, alles is onder controle ondertussen. Onze Lore is halfweg vorige week slecht beginnen drinken. Waar ze normaal meer dan een liter melk per dag binnen heeft, begon dat langzaamaan te minderen, met een orgelpunt op zondag: nul komma nul. Lore weigerde gisteren elke fles, en bij elke poging begon ze hysterischer te krijsen. Probleem was dat ze geen vocht binnenkreeg, en ondertussen wel vocht verloor, door overgeven en diarree.

De rampverhalen over gedehydrateerde baby’tjes kennende, zijn we dus naar de spoed getrokken om onze meid te laten onderzoeken, en het resultaat is dat ze nu dus een een baxter ligt, om voldoende vocht en suiker binnen te krijgen.

Lore groet u vanuit het ziekenhuis

Onze meid is superflink. Ze ondergaat het allemaal heel rustig, en slaapt lekker veel in haar ziekenhuisbedje. De oorzaak? Vermoedelijk een of ander buikgriepvirusje…

Ondertussen is ze al weer aan het drinken geslagen. Ze heeft vandaag reeds drie flessen gedronken, waarvan ze de eerste twee helaas weer overgegeven heeft. Maar de derde heeft ze dus binnengehouden, hoera!

Als ze nu de rest van de dag flink drinkt, ziet het er naar uit dat ze morgen naar huis mag. In tussentijd houd ik de wacht, en doe ik mijn best om haar te entertainen. Vanavond shiftwissel, dan komt Eveline hier op het vreselijke ouderbed slapen. *gaaaap*

Lore in het ziekenhuis

We houden jullie uiteraard op de hoogte…

Trefwoorden: , ,

1 reactie op “Aan de baxter”

  1. maaike schreef:

    beterschap lore!!
    en ze ziet er precies niet echt ziek uit 🙂

Laat een reactie achter