De bezoekersaantallen van deze site liggen momenteel vrij hoog, dus u zit duidelijk massaal te wachten op nieuws over onze Lore. En da’s leuk. In alle miserie voelen we ons eigenlijk echt wel gesteund door familie en vrienden.

Vandaag is ons Loreke verder stapje voor stapje vooruit gegaan. Ze drinkt nog steeds niet fantastisch, maar ze houdt het wel binnen, en da’s het belangrijkste. Deze middag is haar baxter dan ook afgekoppeld, en nu is het even afwachten hoe ze het verder gaat doen. De plasbroeken worden angstvallig in de gaten gehouden.

Lukt het zonder baxter, en gaat ze morgen verder op de ingeslagen weg, dan is er een goede kans dat ze morgenmiddag ontslagen wordt, wat héél fijn zou zijn, want dan moeten we het weekend niet in het ziekenhuis overbruggen. Maar we wachten af, “nen dag met te keer”.

Ondertussen is onze meid een fanclub bijeen aan het sprokkelen onder de verpleegsters. Onze Lore is de rustige, goedlachse baby van de afdeling, en iedereen wil een lachje of een “arreuuuu” komen stelen bij haar. Haar broer de casanova mag zeker zijn: zijn zus zal niet moeten onderdoen voor zijn charmes, ze kan er ook wat van!

En nu gaan we de nacht in, terwijl ze in plaats van aan de baxter aan het zuurstofsaturatiemachien ligt. Hopen op een rustige nacht en een goede vrijdag…

Trefwoorden: , ,

Laat een reactie achter