Het was vandaag zover: de eerste vaccins voor ons Lore, ocharme het dutske. In tegenstelling tot grote broer ten tijde van zijn eerste prikjes, heeft Lore het ganse kot bijeengekrijst. Nu afwachten wat de gevolgen zullen zijn.

Voor de rest zijn onze twee deugnieten goedgekeurd met volgende woorden in hun respectievelijke gezondheidsboekjes: Kobe is een flinke peuter en Lore is een flinke zuigeling :-).

Lore is een evenwichtige en stevige meid op percentiel 75, zowel qua lengte als gewicht als hoofdomtrek. Kobe daarentegen heeft percentiel 25 voor gewicht, 50 voor lengte en 75 voor hoofdomtrek. Een mager lang manneke met een groot hoofd dus :-).

Het mag trouwens geweten zijn dat onze Kobe bijzonder flink was bij de dokter. Hij heeft zelfs aan de dokter gezegd dat die in zijn oren moest kijken en hij heeft aan de dokter gevraagd om zijn veter dicht te doen. Absoluut niet verlegen, amai nog niet. En dat hij flink was, dat besefte Kobe zelf ook maar al te goed. Bij vertrek sprak hij de volgende woorden: Kobe flink, Kobe snoepjes!

Juist ja…

Trefwoorden: , , ,

Laat een reactie achter