Het nieuwe jaar is ondertussen al meer dan een week bezig. Met een zes-weken-oude dochter wilden Eveline en ik het onszelf niet te moeilijk maken voor oudjaar, en hebben we gewoon onder ons tweetjes gourmet gedaan. Met ons tweetjes, wat zeg ik – met ons viertjes, want in de vooravond mocht Kobe natuurlijk meevieren, en onze Lore was die avond ook ontzettend aanwezig.

Dus toen ik Kobe na zijn middagslaapje uit zijn bed haalde, had ik voor de fun een hemd en een das aan, en zei ik tegen Kobe: “het is oudjaar vandaag, we gaan een beetje feest vieren”. Hij was nog te suf om te reageren, maar op dat moment is er het een en ander beginnen draaien in zijn hoofdje.

Want toen hij een paar minuten later aan de tafel zat om wat soep te drinken, viel plots van heel hoog een frank. “Feestje”, dat herinnerde hij zich nog van bij zijn verjaardag. Dus plots kwam zijn eerste woord eruit: “Kroontje! Kroontje! Kroontje!”

Yup, we vierden een feestje, en daar moést een kroontje bij. Gelukkig heb ik een knutseltalent in huis dat vliegensvlug een kroontje in elkaar kan steken…

Oudjaarfeestje

Trefwoorden: , , ,

1 reactie op “Kobe en de kroon”

  1. Simon schreef:

    en zo had hij ook al een attribuut voor zes januari…
    Als jullie nog een derde koninkje zoeken, wil ik wel mee gaan zongen!
    (AL zijn we daar een paar dagen te laat voor. Volgend jaar misschien?)

    Simon

Laat een reactie achter