Onze vrolijke meid

Ons Lore was gisteren 10 maanden oud, dat begint al eens te tellen!

En op haar 10 maanden, staat ons meisje voor grote veranderingen. Vanaf maandag mag onze kleine meid – die stilaan toch behoorlijk groot wordt – naar de crêche! Het is een beetje een gepuzzel geweest om op één week tijd een nieuw opvangnestje voor haar te vinden, maar alles begint in zijn plooi te vallen. (“Huh?” denk je nu verbaasd – waarom Loreke niet meer naar de onthaalmoeder gaat, mag je ons persoonlijk of per mail altijd vragen als je nieuwsgierig bent.)

We zijn alvast heel benieuwd hoe ze het daar zal stellen – zeker gezien de moeilijke leeftijd om van omgeving te veranderen – maar de eerste 2 kennismakingen daar zijn in ieder geval sùper verlopen. Lieve en Steffi – de opvoedsters – vonden haar een supervrolijk meisje en zien haar graag komen.

Het wordt weliswaar een praktisch gepuzzel want de crêche sluit om 17 u., en dat is vroeg – heel vroeg. Maar daar zullen we ook wel weer uitraken en bovendien is het voor ons Kobe ook niet slecht dat hij nooit te laat op school wordt afgehaald en zo thuis nog wat kan spelen en zo. Dus mijn vrije dag wordt in twee helften gesplitst, en Karel gaat 90% werken.

Kobe wil trouwens ook naar de crêche, hij is eens meegeweest en is nu stikjaloers op zijn zusje want in de crêche hebben ze hééééééééééééél veel speelgoed… maar we proberen hem te troosten dat hij altijd mee mag om zus te halen en dat hij dan daar kan spelen en dat hij al naar school mag en Lore nog niet enz enz enz… We zullen dit weekend wel nog eens wat aparte activiteiten voor Kobe inlassen 🙂

Spannende verandering allemaal – verslagjes volgen dus zeker nog!

En o ja: we hebben vandaag een filmpje gemaakt van onze stappende Lore, dus dat volgt ook zeer snel!

Trefwoorden: , , ,

1 reactie op “Een nieuw hoofdstuk!”

  1. Nicole schreef:

    Je kan met deze foto goed zien dat ze toch wel wat trekken van haar broertje heeft 🙂

Laat een reactie achter