Ons Lore is goed bezig! Haar 5 flesjes van 180 waren niet meer genoeg, nu maken we 210ml, met als gevolg dat zijn op een dag meer dan 1 liter melk naar binnen krijgt. Een serieus mollige meid dus, met stevige michelin-billekes.

Yoew

Tussen de flessen door wringt ze zich in alle mogelijke bochten voor haar favoriete hobby: Kobe bestuderen. Vanuit het park, op het verzorgingskussen, in de babysit, maakt niet uit waar ze zit, altijd zoeken haar oogjes wat grote broer nu weer aan het uitspoken is.

Geloof het of niet, maar ons jongste slaapt zelfs beter dan Kobe. Hij heeft het de laatste tijd weer in om meerdere keren per nacht huilend wakker te worden. Hout vasthouden, maar Lore slaapt nu tot rond 6 à 7u ’s morgens en wordt vervolgens vrolijk wakker. Als ik me over haar wiegje buig in de ochtend, dan krijg ik de liefste lach van de wereld. Ik denk dat ze al door heeft: mama is daar, de melk komt!

Dus eten, slapen, kijken, lachen en een mini-huilmoment in de avond, zààààlig gewoonweg. Ik heb zo het gevoel dat het tijdperk van de afwisseling is aangebroken: als de ene gemakkelijk is, doet de ander moeilijk :-).

Trefwoorden: , , ,

1 reactie op “Flinke eter”

  1. Nicole schreef:

    Toen Nele pas geboren was, werd Iben plots ook ’s nachts wakker, iets wat daarvoor nooit gebeurde.

Laat een reactie achter