En hoe gaat het nog met ons Lore?

Goed! Ze blijft zitten met een snotvalling, maar dat is dan ook het enige waar ze last van heeft. Voor de rest hebben we hier een actieve meid van 4,5 maand die goed groentenpap eet, veel speelt, zeer actief is, genoeg slaapt ook, en de hele dag vrolijk kraait.

Lieve meid

Vandaag is ze door de kinderarts nog eens gemeten en gewogen, en ze blijft mooi haar percentiel 75 volgen: 7,150 kilo en 67 centimeter. Maar de kinderarts was vooral onder de indruk van haar beweeglijkheid en activiteit: ze heeft gekropen op zijn onderzoekstafel, en ze heeft heel de papieren overlegger aan flarden gescheurd 🙂

Vrolijke meid

Ondertussen zijn we ook druk bezig met onze bedankkaartjes. We zijn daar heel laat mee aan, maar de afgelopen maanden zijn hier dan ook niet echt eenvoudig geweest. Onderstaande foto prijkt op die kaartjes:

De foto voor ons bedankkaartje

Helaas zijn de kaartjes nog làng niet allemaal de deur uit – hopelijk lukt dat dit weekend. Maar in ieder geval wilden we de foto hier al even posten voor ze een jaar ouder is 🙂

En tenslotte – onze meid haar toekomst is verzekerd. Als Wiske van de gelijknamige strips ooit met pensioen wil gaan, staat haar opvolger al te trappelen om over te nemen. Of toch zeker voor wat betreft het laatste prentje:

Ons Lore solliciteert voor Wiske

Trefwoorden: ,

1 reactie op “Gemeten, gewogen, goedgekeurd”

  1. Nicole schreef:

    Oei, ik denk dat Lore Nele al serieus voorbij gestoken heeft, want die weegt volgens mij nog geen 7 kg, als ze er al 6 weegt. Zal het volgende week weten !

    Mooie foto’s zoals altijd 🙂

Laat een reactie achter