Onze Kobe is beslist goed bezig, de zindelijkheidstraining werpt zijn vruchten af! Bravo voor onze flinke jongen die nu al af en toe op het potje gaat. Ik geef wel toe dat het best een vermoeiende bezigheid is, aangezien hij het potje ook gebruikt als excuus om niet naar zijn bed te moeten… Iemand beloningstips voor als hij flink op het potje gegaan is? En tips om te zorgen dat hij er geen half uur op blijft zitten?

Bovendien is het bijzonder leuk om te zien hoe dol hij is op zijn zusje. Gisterenavond werd Loreke wakker in haar wiegje en Kobe probeerde haar eruit te halen (gelukkig kon hij dit niet zonder hulp…), om haar vervolgens bijna plat te knuffelen. Lore vond het best wel leuk, ze zat te lachen in zijn armpjes.

En onze Lore heeft ondertussen 2 nachten op rij doorgeslapen, van 22u tot 5u noem ik toch al een hele nacht. En logischerwijs zijn we dus naar 5 voedingen moeten gaan, want ze laat zelf een vier uurtjes tussen haar flessen. Benieuwd wat de komende nachten gaat geven, maar ze is toch heel goed bezig.

4 reacties op “Hoera hoera, vooruitgang”

 1. annava schreef:

  Jaja, die zijn daar zeer flink, die twee deugenietjes!

 2. maaike schreef:

  Amai wat flink van Lore!
  Op ’t potje blijven zitten heeft Isla nooit gedaan, dus ik zou niet weten hoe je daar best mee om kan.
  Als er een plasje in ’t potje zat zongen wij: “pipi in een potie” met een klein dansje
  Isla zingt dat nu soms nog voor haar poppen 🙂

 3. Nicole schreef:

  Heb al gelezen ergens een sticker geven, maar ik zie daar het nut niet van in hier omdat Iben niet eens weet wat een sticker is ..

  En jullie hebben meer geluk, ik ben nog steeds meermaals van corvee ’s nachts en moet volgende week terug beginnen werken.

 4. Simon schreef:

  Een paar rozijntjes na elke plas blijken goed hun werk te doen bij onze grote vrienden! Mss een tip?

Laat een reactie achter