En de weerberichten maar weken aan een stuk regen, regen, regen voorspellen voor 1 mei. Daar lachen wij in Dendermonde eens mee! Want het mag nu op dit moment misschien aan het regenen zijn, maar we hebben vandaag een stralend zonnig communiefeest gehad voor onze Kobe!

Het is een feest waar Kobe en zijn klasgenootjes al weken naar toeleefden, en waar we vandaag met volle teugen van genoten hebben. Een hele leuke en mooie misviering vanochtend, en een gezellig familiefeest bij ons thuis achteraf. Goed gevulde magen, heerlijk lenteweer en ravottende kinderen. Meer moet zo’n eerste mei niet zijn.

In de aanloop naar de grote dag hebben we een hele reeks foto’s met Kobe en Lore gemaakt. De mooiste hebben we op het bedankkaartje gezet dat je hierboven ook ziet, en de hele set van 50 foto’s hebben we in een boekje laten afmaken voor ons en voor de grootouders.

Wie graag de hele set foto’s ziet: ze staan allemaal op flickr. En wie wil kan ook de PDF van ons fotoboekje downloaden.

En anders: dit zijn onze persoonlijke favorieten. De foto’s zijn genomen in onze tuin, aan het Donkmeer in Berlare en aan de stoomtreinen van Baasrode-Noord.

       

Proficiat, Kobeke. Grote vent!

Trefwoorden: ,

Laat een reactie achter