Drie maanden oud ben ik ondertussen (90 dagen!), een flinke kerel, zoals dat heet. Gisteren ben ik nog eens opgemeten en gewogen: 62 centimeter en 6,44 kilo. Alles dik in orde dus!

In mijn jonge leven heb ik al héél wat mensen gezien, maar dat waren allemaal zo van die grote mensen, gelijk mama en papa. Maar woensdag ben ik op uitstap geweest naar enkele kleinere mensen, en zie, ik heb mijn eerste date achter de rug.

In de namiddag ben ik op bezoek geweest bij mijn neefje Rune, en ’s avonds bij Ella, die tien dagen jonger is dan ikzelf.

Kobe en Ella

Zie ons hier een keer liggen, tesamen op haar speeltapijt. Ik had wel interesse voor Ella, maar zij helaas wat minder voor mij.

Kobe en Ella De eerste kennismaking

Dus ja, dan ben ik me maar met haar speelgoed beginnen bezig houden. Ella heeft een sùperleuk rammelaartje, waar ik al heel flink mee kon schudden. En het smaakte nog lekker ook!

Hmmmmm

Het was een heel fijn bezoekje, en ik heb heerlijk gedroomd die nacht. En papa, ik zou graag een fotootje op mijn nachtkastje hebben!

Ella

Baai baai!

3 reacties op “Mijn eerste date”

  1. yab schreef:

    Pas maar op Kobe, voor je het weet breekt Ella je hartje! 😉

  2. […] gaat goed met mijn vrouwelijke aanhang. Na Ella, enkele weken geleden, ben ik een tijdje terug op bezoek gegaan bij Nette. Nette is bijna twee jaar […]

  3. […] is 10 dagen jonger dan ikzelf, en we hebben elkaar in december al ontmoet. Ik vond het toen al heel fijn, maar toen lagen we nog hulpeloos en passief gewoon naast elkaar op […]

Laat een reactie achter