Piep!

Ik heb de afgelopen week twee awaarts gekregen: eentje van Patsy van (b)engeltjes en eentje van Goya, de papa van Ella.

Blogawards logo

Allereerst: dankjewel! Het is fijn om te weten dat mijn schrijfseltjes geapprecieerd worden, en dat er dagelijks mensen komen piepen naar mijn avonturen. Nu ik stilaan kan stappen, begin ik alleen maar meer fratsen uit te halen, dus blijf vooral langskomen, de verhaaltjes gaan voort!

Volgens de regels van de awaarts is het nu mijn beurt om andere blogs te bedenken met zo’n awaart. En dat is geen klusje, ik doe dat heel graag. Ik lees zelf ook veel blogjes van vriendjes en vriendinnetjes in heel Vlaanderen, en ik deel dat lijstje graag met jullie. Niet dat er nog veel uit te delen valt; de meeste blogs in het lijstje hebben al één of meerdere awaarts binnen 🙂

Het lijstje, in nietszeggende, alfabetische volgorde: (ik moet daarop oefenen, op mijn alfabet)

 • Annava: de avonturen van Menno en Mira (tweeling), Mia (exact even oud als ik!) en hun mama natuurlijk.
 • Annelyse: de leuke en ook wel wat herkenbare avonturen van Liv.
 • (b)engeltjes: de belevenissen van Gaëlle en Maxime. Zoals alle babyblogs een zeer leuk blogje om te volgen.
 • Ella: 10 dagen jonger dan ik, en superlieve dochter van Goya, een collega-blogger van papa, en zijn vriendin Lies. We hebben elkaar ondertussen al twee keer in het echt ontmoet, en dat klikt zeer fijn. Ook tussen onze mama’s en papa’s trouwens. Er volgen dus zeker nog ontmoetingen!
 • Fien, Klaas en baby x: een superleuke en actieve blog met de belevenissen van Fien en Klaas, en vanaf volgend jaar ook hun broertje of zusje. Veel foto’s, verhaaltjes en filmpjes die je meestal doen glimlachen. Klaasje is enkele maanden ouder dan ik, dus het is voor papa en mama heel leuk om te lezen wat er komen gaat. En papa en mama Tom en Katrien lijken me schatten van ouders!
 • Isla: ook een zeer leuk blogje om te volgen.
 • Janne: dochter van Gentse bloggers Lien en Peter. Lien en Peter zijn op dezelfde dag getrouwd als mijn mama en papa, en Janne is een weekje ouder dan ik. Rond de geboorte heeft mijn papa dan ook geregeld gemaild met mama Lien, en 10 maanden later lezen we nog altijd graag de belevenissen van die leuke meid.
 • Liefde is… een kindje maken: heel leuke blog van Renée, die volgende week 2 jaar wordt!
 • Sponzen Ridder: niet echt een babyblog, maar toch. Meneer spons schrijft nogal vaak over de gekke fratsen en uitspraken van zijn drie kindjes, en doet dat op een zeer aangename manier. Dus zeker ook een vermelding waard!

En het lijstje kan eindeloos aangevuld worden. Er bestaan tientallen en tientallen en tientallen leuke babyblogs, maar ja, van een baby van nauwelijks 11 maanden kan je moeilijk verwachten dat ik nog meer gelezen krijg eh 🙂

Een dikke knuffel voor al mijn online vriendjes en vooral vriendinnetjes!!!

4 reacties op “Blohhawaarts”

 1. maaike schreef:

  amai wat leuk! thanxxxx
  ook leuke blog hebben jullie, zeker de fototips zijn leerrijk en in behoorlijk verstaanbare taal geschreven 😉

 2. Isabel schreef:

  Zo leuk! Dankjewel Kobe! 🙂 En waw, wat kan jij al goed typen zeg!

 3. annava schreef:

  Hee, wat leuk. Ik had deze blog nog niet ontdekt!
  Kobe en Mia zijn inderdaad zo goed als even oud. 2 dagen verschil maar! Geweldig.
  Ik kom nog zeker eens terug.
  Bedankt

 4. […] zoon had vorige week reeds de eer twee van die awards in ontvangst te nemen en dankzij Bruno is bibi nu ook aan de beurt, waarvoor […]

Laat een reactie achter