“Kerstvakantiewebsitetips”. Mooi woord, al zeg ik het zelf.

Ja, want het is kerstvakantie! Ik zit lekker veel thuis met papa, en naast de vele leuke spelletjes en wandelingen vind ik het ook heel fijn om af en toe eens een beetje achter de computer te zitten. Om blogberichtjes te schrijven natuurlijk, maar ook soms om een beetje naar peuterwebsites te kijken.

Ik mag dat soms van mama en papa. Een beetje op de computer kijken. Naar Kaatje bijvoorbeeld. Of naar andere websites.

Er bestaan een paar heel leuke en goeie websites voor kleine kindjes, en ik deel mijn tips graag met jullie.

  • Kaatje – de website van Kaatje en Kamiel die op Ketnet de peuterprogramma’s aan elkaar rijgen. Hele leuke, interactieve website met superleuke liedjes en met ook enkele filmpjes van op TV. De website wordt regelmatig aangepast, en dat maakt het een blijvend leuke website! Mijn persoonlijke favoriet!
  • Hopla – een van de Ketnet-peuterprogramma’s. Er staan enkele leuke dingetjes op de Hopla-site, vooral de geluidjes zijn leuk.
  • Nijntje – de Nederlandse website van het wereldberoemde konijntje
  • Musti – ook de poes Musti heeft zijn eigen website. Miauw!
  • Dribbel – de Engelse website Fun with Spot heeft ook wat Nederlandstalige inhoud rond het hondje Dribbel. Ook hier enkele leuke spelletjes.
  • Bumba – ook het leuke clowntje Bumba heeft een eigen website, maar die werkt niet zo goed. Door een foutje in de programmatie heb je een reusachtig groot scherm nodig om de website te bekijken. Papa probeert een oplossing te verzinnen…
  • Baby Samson – enkele leuke spelletjes vind je bij de babyversie van het hondje Samson.

Als iemand nog leuke peutersites weet, mag je dit altijd laten weten!

Veel plezier!

1 reactie op “Kobes kerstvakantiewebsitetips”

Laat een reactie achter