Ik word 2 jaar, nog een paar nachtjes slapen. Aangezien de grote dag valt op een dag dat ik bij tante Rita ben, hebben mama en papa beslist om mijn verjaardag gisteren te vieren.

Wow, wat een groooooooot feest! Overal ballonnen, slingers, vlaggetjes, een kroon voor op mijn hoofd, veel bezoek en cadeautjes!!! Van ’s morgens vroeg was ik al door het dolle heen: rondcrossen, lachen, zingen, nog meer rondcrossen, gek doen, dansen en nog meer lachen.

2 jaar!

Mijn kroon vond ik al geweldig. Vorig jaar wou ik absoluut geen kroon en nu mocht hij niet van mijn hoofd. Hopla stond er namelijk op, die had mama getekend.

Na de middag was ik wat sufjes van alle aandacht en al het volk in huis. Ik moet toegeven dat ik nog steeds niet doorheb, waarom ik in de richting van een taart moest blazen. Ik lust geen taart en die taart zag er nu niet zo warm uit eigenlijk. En wat een kaars is, dat weet ik niet. Maar ik ben een brave jongen en ik heb geblazen. En daar kreeg ik applaus voor. Vreemd hé? Een goeie koek later en ik ben weer beginnen spelen.

Je leest het: ik mocht koekjes eten! Véél koekjes! En sandwich! En spaghetti! En appelsap drinken! U raad het al: mijn lievelingskostjes.

Ik heb als een roos geslapen deze nacht en toen ik opstond, stonden mijn cadeautjes nog op mij te wachten. Het was dus geen mooie droom geweest. Ik wou dan ook absoluut niet naar tante Rita vanmorgen, maar spelen spelen spelen…

Dankjewel oma, opa, tante Saskia, nonkel Bruno, Charlotte, Pieter en Joeri, het was een geweldige dag! Fotootjes volgen van zodra papa tijd heeft om ze te posten.

3 reacties op “Verjaardagsfeestje!”

  1. Patsy schreef:

    Hieperdepiep hoera!! Gefeliciteerd met je verjaardag!

  2. Nicole schreef:

    Dikke kus Kobe !

  3. Ella schreef:

    Gelukkige verjaardag Kobe!!!!!

Laat een reactie achter