Na de berichten over beterschap vorige week, en de zeer plotse terugval vlak daarna, zijn we voorzichtig geworden met onze prognoses over de gezondheid van Lore. Maar in alle voorzichtigheid kunnen we héél zachtjes zeggen dat het weer de goede kant aan het opgaan is met Lore…

Na de “rustdag” van gisteren, waarbij ze geen enkele fles aangeboden heeft gekregen, was het vandaag tijd om weer eens te gaan proberen. De voeding via haar maagsonde is deze voormiddag stopgezet (de sonde zit er wel nog, voor alle veiligheid), zodat ze stilaan weer honger zou krijgen. Deze namiddag en deze avond heeft ze dan voorzichtig een flesje met aangelengde melk gekregen en… ze heeft het binnengehouden.

En dat is op zich fantastisch goed nieuws. Ze heeft gedronken, en ligt hier nu te slapen als een roosje. Hopelijk heeft ze nu een goed nacht, en kan ze morgen verder de goede kant op.

Pas op, er is nog werk aan de winkel hoor: ze is nog niet verlost van haar diarree, ze heeft nog een hele lelijke hoest, en ze is nog heel zwakjes. Maar ze was vandaag in ieder geval toch al gelukkiger.

Afwachten nu. En duimen.

1 reactie op “Voorzichtige minipasjes vooruit”

  1. Nicole schreef:

    Kinderen zijn broos en sterk tegelijk. Het komt wel goed en hopelijk snel !

Laat een reactie achter