Niet veel nieuws te melden vandaag van het Lorefront. Het was dan ook min of meer een rustdag, vooral voor Lore dan.

Na de laatste poging van gisterenavond om toch nog maar eens een flesje te geven, die onmiddellijk in een uitgebraakt flesje geresulteerd heeft, is er beslist om te wachten tot morgen (zondag) vooraleer nog eens een flesje te geven. Vandaag stond er dus enkel aërosollen, slapen, wenen en een beetje spelen op het programma.

Lore is de hele dag vrij ongelukkig geweest. Ze heeft veel geslapen, maar had daarbij haar tut heel fel nodig – zodra ze die in een van de talrijke hoestbuien verloor, werd ze vrij hysterisch, waardoor haar hartslag de hoogte inging, en er een alarm begon te biepen, waarvan ze nog hysterischer werd.

Haar voeding heeft Lore vandaag nog via haar maagsonde gekregen. Via diezelfde sonde heeft ze nu ook een middel tegen de diarree gekregen – hopelijk verlost haar dat na zes dagen eindelijk eens van die aanhoudende reeks kakbroeken.

Tussendoor zijn er gelukkig ook enkele momentjes van vreugde geweest, ze heeft zelfs even zitten schaterlachen. Maar het is voor ons Lore ook genoeg geweest. Maar ja, status-quo-dagen doen de boel natuurlijk niet echt vooruit gaan.

We geloven er ondertussen al niet meer in dat ze maandag naar huis zal mogen. Doe daar nog maar een paar daagjes bij.

Dag per dag. Dag per dag.

Trefwoorden: , ,

1 reactie op “Status quo”

  1. maaike schreef:

    amai wat lees ik hier toch allemaal…
    veeeeeeeeeeeeeel beterschap voor lore en sterkte voor jullie!!

Laat een reactie achter