We mogen het trouwe lezerspubliek niet verwaarlozen!

Tijdens het ziekenhuisverblijf van onze Lore – ondertussen al een vijf dagen achter ons – verscheen hier elke dag een statusupdate, en lag het aantal bezoekers hoger dan ooit. Bedankt dus voor alle meeleven en alle steun die we kregen!

Maar natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig hoe ons gezinnetje het nu stelt, na de hele ziekenhuisepisode. Wel, ik kan u zeggen “goed”, maar een beeld zegt meer dan duizend woorden:

Genezen dochter

Onze lieve meid heeft serieus moeten recupereren van haar ziekenhuisverhaal. Ze was meer dan 600 gram afgevallen, en dronk nauwelijks nog iets. Ze zag mager, bleekjes en sufjes.

Ondertussen zie je op de foto een vrolijke, blozende meid met opnieuw een voller gezicht. Loreke is heel gelukkig om thuis te zijn, drinkt weer heel flink rond de 800-900 ml melk op een dag, geeft nauwelijks nog over, slaapt goed, en haar diarree is ook stilaan onder controle. En ook onze Kobe is blij dat zijn zusje terug is, en loopt hier vrolijk door het huis.

Ze is nu echt wel volledig genezen, en nu moet ze terug op krachten komen voor ze terug naar de onthaalmoeder mag. Als alles goed gaat, is dat over een weekje. Dus nog een weekje sukkelen met verlof en opvang, en dan back to normal.

Alleen zal ons Loreke moeten leren om weer een beetje zelfstandig te spelen. Want ze heeft de afgelopen weken uiteraard héél veel aandacht gekregen, en ze is daar ondertussen héél goed aan gewend geraakt 🙂

Trefwoorden: , ,

3 reacties op “Vijf dagen na de ziekenhuisepisode”

 1. Lies schreef:

  Fijn te zien en te lezen dat alles goed gaat!
  En ja, die verwennerijen en aandacht wennen verdacht snel, en afkicken is niet eenvoudig… Succes!

 2. fa en co schreef:

  hey daar allen,
  fijn te zien dat jullie Lore er terug bovenop is! Wij zitten al verveeld als die van ons een “slijmvalling”hebben, maar gelukkig hebben we het ziekenhuis nog niet nodig gehad. We duimen voor een heel spoedig recupherstel en dat ze een hoop antistoffen bijheeft voor de toekomst! Succes en slaap wel voor de mama en papa de komende weken
  Lucas, Janne Stijne en Fa

 3. Nicole schreef:

  Als je dichterbij woonde, kon ik af en toe wel eens inspringen …
  Hopelijk lukt het !

  Fijn om terug een mooi meisje te zien lachen 🙂

Laat een reactie achter