En? Wat is er hier de afgelopen weken zoal gebeurd?

Het belangrijkste zal zijn dat onze Kobe buisjes in zijn oren heeft gekregen, en we plots een veel beter luisterend ventje in huis hebben.

Het was al een tijdje dat Kobe niet altijd reageerde als we hem iets vroegen, maar wij weten dat aan het feit dat het een dromer is, die dikwijls met zijn hoofd in de wolken zit. Tot Kobes juf ons erop wees dat er misschien wel meer aan de hand was, dat hij misschien écht wel niet goed hoorde.

En we zijn de juf dankbaar want ja: onze Kobe zat met een seriéuze gehoorvermindering. Dus heeft hij vorige week buisjes ingeplant gekregen (in de trommelvliezen) en zijn zijn neuspoliepen verwijderd. Een kleine operatie waar hij niet echt last van gehad heeft. En ja: het verschil is opmerkelijk! We zijn zo blij – voor onszelf, omdat Kobe beter luistert, maar vooral voor Kobe, voor wie het leven nu weer een stuk aangenamer moet zijn!

Ons Lore? Daar is weinig specifieks over te melden, maar zij gaat momenteel weer met reuzesprongen vooruit in taalontwikkeling. Momenteel is ze vooral aan het oefenen op het zingen van sinterklaasliedjes. En ze doet dat goed! 🙂

En voor de rest hebben we hier ook veel leuke dingen achter de rug. Een gezinsweekendje in Celles (bij Kluisbergen) bijvoorbeeld. Met 4 bevriende gezinnen. Waar onze kindjes zich met vele vriendjes konden uitleven in de bossen. Want wat is er nu fijner dan een bos in de herfst?

Lore

In de gracht

Afdaling Hop paardje hop Klimmen

Snackmoment Brug

Korneel, Kobe en Jonathan

1 reactie op “Buisjes en bossen”

  1. yab schreef:

    Toffe foto’s!

Laat een reactie achter