1 september: nieuwe klas, nieuwe vriendjes, nieuwe juf en zoals te verwachten viel: dolenthousiaste Kobe :-). Hij is ronduit dol op zijn nieuwe juf Els! Het is wel even zoeken, al zijn vriendjes van de vorige klas, zitten niet meer bij hem. Hij ziet ze enkel nog tijdens de speeltijd en over de middag (en vanaf volgende week in de naschoolse opvang), maar niet meer in de klas. Het zal wel meegevallen zijn gisteren want deze morgen was hij bijna aan het smeken om weer naar de klas te mogen. Bij juf Els! Adoratie alom :-).

Kobe blij

Vandaag was het rustig toen ik Kobe ging halen en had ik de gelegenheid om eventjes mijn licht op te steken bij de juf, hoe onze Kobe het ervan af bracht in de nieuwe groep. Blijkbaar is hij – zoals gewoonlijk – heel enthousiast, maar ook gemakkelijk uit zijn lood te slaan. Hij is wat onzeker, maar ze heeft hem in de gaten en als ze snel reageert, dan is de glimlach direct terug. En deze middag was hij al met nieuwe vriendjes aan het spelen. Dat komt goed dus.

Zalig om je kind graag naar school te zien gaan…

Ondertussen heeft ons Lore weer iets nieuws verzonnen. Als ze stout is, dan zet ze – nadat ze onder haar voeten heeft gekregen – haar boos gezicht op (dat kan ze goed). Dan gaat ze aan tafel zitten, met een boos gezicht en haar hoofd gesteund in haar beide handen met ellebogen op de tafel. ‘Mokken’. Blijf maar eens serieus tijdens de preek (op maat van een tweejarige natuurlijk) als je ze zo ziet zitten…

Lore mokt

Trefwoorden: , , ,

1 reactie op “Terug naar school…”

  1. lies schreef:

    Wat ik jullie zaterdag dus wou vragen maar wat daar dus niet van gekomen is: hoe komt het dat Kobe in een andere klas zit? Werd zijn klas herverdeeld of zo? Andere school?

Laat een reactie achter